nfSrMW6ooScsf3PRa0ZSjbch8ed

Godless: The Eastfield Exorcism

Lara është një grua e munduar, e ndarë mes shkencës dhe besimit. E shtyrë nga burri i saj për të kërkuar trajtim nga një kongregacion i zelltarëve, një ekzorcist i pamëshirshëm do të përpiqet t’i shpëtojë shpirtin duke e futur një grua të pafajshme në ferr.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, HORROR, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 92 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Godless: The Eastfield Exorcism

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *