kCGlIMHnOm8JPXq3rXM6c5wMxcT

Poor Things

E rikthyer në jetë nga një shkencëtar joortodoks, një grua e re ia mbath me një avokat të shthurur në një aventurë të stuhishme nëpër kontinente. E lirë nga paragjykimet e kohës së saj, ajo bëhet e palëkundur në qëllimin e saj për të qëndruar për barazi dhe çlirim.

By:
Posted on:
Tagline:She’s like nothing you’ve ever seen.
Quality:
Year:
Duration: 141 Min
Release:
Language:English, Português, Français
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Poor Things

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *