mUFpdQSFAch1fMUb9MqHoESpmLS

About Dry Grasses

Një mësues i ri arti shpreson të transferohet në Stamboll pasi të ketë përfunduar detyrën e tij të detyrueshme në një shkollë fshati të largët në Anadoll. Pas akuzave për kontakt të papërshtatshëm me një sipërfaqe studentore, shpresat e tij për arratisje shuhen dhe ai zbret më tej në një krizë ekzistenciale.

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 197 Min
Release:
Language:Türkçe
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download About Dry Grasses

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *