h1BtcTEk0pbe9XhbxrAp2oLKoWb

Hellhound

I gatshëm për të lënë pas profesionin e tij, Loreno, një vrasës, i jep ndihmë një miku të vjetër, Cetan, dhe merr një punë të fundit në Tajlandë duke kërkuar një mbret lokal. Një gabim në gjykim do të thotë që Loreno kryqëzon rrugët me kolegun e vjetër Paul.

By:
Posted on:
Tagline:Fight like a god. Die like a man.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 103 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Hellhound

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *