oWkCE0AJ6KEBMs5dM1hj2d1rQzK

The Piper

Një kompozitore e re i jepet mundësia e jetës kur i ngarkohet të përfundojë koncertin e mentorit të saj të ndjerë. Por shpejt ajo zbulon se luajtja e muzikës sjell pasoja vdekjeprurëse, duke e bërë atë të zbulojë origjinën shqetësuese të melodisë dhe forcën e keqe që ajo ka zgjuar: Pied Piper.

By:
Posted on:
Genre: HORROR
Quality:
Year:
Duration: 95 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Piper

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *