o6p0moFRYMqxsb8nz48t9kgY5Q2

Steal Your Heart

Një ngatërresë për një blerje e lë një argjendari amator, Melissa duke u regjistruar nga CEO i kompanisë më të madhe të bizhuterive në Miami për të ndihmuar në krijimin e një linje nusërie me djalin shumë serioz të CEO-s, Jake. Me ngurrim, Melissa dhe Jake bashkohen, por udhëtimi i tyre së bashku çon në më shumë sesa thjesht të punojnë së bashku. Dashuria lulëzon, por a do të vazhdojë pasi Melisës t’i kthehet trashëgimia që ajo dhuroi gabimisht?

By:
Posted on:
Genre: ROMANCE
Quality:
Year:
Duration: 90 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Steal Your Heart

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *