AmtMUKIOuWEjldNBG1TkHJgEppC

Spring Lakes

Kur Marcus, një regjisor në vështirësi, shkon në kërkim për motrën e tij të humbur në Spring Lakes, ai ndeshet me dukuri të çuditshme dhe misterioze në formën e një kulti satanik. Marcus duhet të gjejë motrën e tij përpara se edhe ai të përfshihet nga pylli i gjallë dhe të pësojë të njëjtin fat si motra e tij, Shiela.

By:
Posted on:
Tagline:Family is Forever
Genre: HORROR, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 110 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Spring Lakes

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *