lwarsyKCCJiXyZGYzrnqYWi9qTm

Sirona

Thellë në Malet Shkëmbore të Kolorados, një vend i zi qeveritar me emrin Valkyrie, kryen eksperimentet e tyre të shtrembëruara njerëzore duke u përpjekur të shtyjë kufijtë e evolucionit njerëzor. Funksionimi i tyre rrezikohet kur eksperimenti #030, i njohur si Sirona, shpëton. Në një përpjekje të dëshpëruar për të ruajtur sekretin e tyre, Valkyrie punëson një grup mercenarësh të udhëhequr nga Allen Cross për të gjuajtur Sironën dhe për ta kapur atë, pavarësisht nga kostoja. Me gjetjen e Sironës, Cross detyrohet në një skenar pa fitore, të bëjë gjënë e duhur ose të ndjekë urdhrat, të cilat të dyja çojnë në pasoja të tmerrshme.

By:
Posted on:
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 100 Min
Release:
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Sirona

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *