bvysOejlveMTeU6FiF8N9CpZxBv

Primbon

Fillon me Ranën dhe shokun e tij më të mirë Janu, të cilët po ngjiten në një mal në mot të keq. Në mes të një pylli të dendur, ata u ndanë dhe humbën. Janu është me fat që më në fund u kthye në shtëpi. Por jo me Ranën. U krye një kërkim i gjerë. Rana nuk u gjet. Ka kaluar një javë. Familja e madhe e Ranës vendosi të mbante një tahlilan. Rana konsiderohet se nuk ka gjasa të ketë mbijetuar dhe me siguri do të vdesë atje. Dini nuk mund ta pranojë këtë. Si nënë, Dini nuk dëshiron thjesht të dorëzohet dhe ende beson se vajza e saj Rana është ende gjallë. Mjaftueshëm i sigurtë. Pas tahlilanit, Rana u kthye në shtëpi nën shiun e rrëmbyeshëm.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, HORROR
Quality:
Year:
Duration: 88 Min
Country:
Release:
Language:Bahasa indonesia
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Primbon

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *