tRD18JW9iKqmwkQKvzPYDQetRoI

Heroic

Luis, një djalë 18-vjeçar meksikan me rrënjë indigjene, hyn në Kolegjin Ushtarak Heroico me shpresën për të siguruar një të ardhme më të mirë. Atje, ai ndeshet me një sistem të ngurtë dhe institucionalisht të dhunshëm të krijuar për ta bërë atë një ushtar të përsosur.

By:
Posted on:
Tagline:There are no rights here, not even humans.
Quality:
Year:
Duration: 88 Min
Country:,
Release:
Language:Español
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Heroic

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *