gxXAW8rqZQLNDcyzZD0vp3Wmgc8

Junkyard Dog

Qeni dhe Mirales kanë qenë miq që nga fëmijëria dhe jetojnë në një fshat të vogël në jug të Francës. Ata e kalojnë pjesën më të madhe të ditës duke u varur nëpër rrugë. Për të vrarë kohën, Mirales e ka bërë zakon të ngacmojë Qenin, deri në atë masë sa ai është bërë një lloj djaloshi fshikullues. Por një verë, Dog takon Elsën dhe ata bien në dashuri. I ngrënë nga xhelozia, Mirales do të duhet të kapërcejë të kaluarën e tij për të qenë në gjendje të rritet dhe të gjejë vendin e tij…

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 93 Min
Country:
Release:
Language:Français
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Junkyard Dog

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *