x2MNLII4hEYwau7ZZW3mQoTR5Fd

Lot No. 249

Është viti 1881, dhe Old College, Oxford pret tre akademikë shumë të ndryshëm. Abercrombie Smith është një model i burrërisë viktoriane, i pastër nga gjymtyrët dhe tingujt e mendjes. Monkhouse Lee është një student delikat dhe i jashtëzakonshëm nga Tajlanda. Dhe dhomat mes tyre zë Edward Bellingham i çuditshëm dhe ekzotik, kërkimet e panatyrshme të të cilit mbi sekretet e Egjiptit të lashtë janë biseda e kolegjit. A mund të sjellin vërtet frymën e jetës eksperimentet e Bellingham në qesen e tmerrshme të eshtrave që është Loti misterioz Nr 249?

By:
Posted on:
Genre: HORROR
Quality:
Year:
Duration: 29 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Lot No. 249

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *