4xcwIJzhYVsttdSIkRCOiPKRp0C

Amanat

Historia e dashurisë së djalit të Imam Shamil Jamalutdin dhe Lisa Olenina në sfondin e ngjarjeve dramatike të historisë ushtarake të Rusisë në gjysmën e parë të shekullit të 19-të. Jamalutdin hyri në histori si një “peng i madh”, dhe filmi është një përpjekje për t’iu përgjigjur pyetjes: peng i politikës së madhe apo dashurisë së madhe. Konteksti historik i rënies së epokës së Nikolaevit, kundër të cilit shpaloset historia e dashurisë dhe tradhtisë, nderit dhe detyrës, shërbimit ndaj atdheut dhe besnikërisë ndaj kësaj fjale, do të bëhet çelësi i filmit.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 120 Min
Release:
Language:Pусский
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Amanat

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *