5AWNX2dOWIpj5ghRGUMCF5xvkUH

L’ultima volta che siamo stati bambini

Pasi shohin vdekjen e një shoku, një grup prej tre të rinjsh shkojnë në një mision shpëtimi. Ndërsa të bllokuar në Luftën e Dytë Botërore, ata janë të goditur nga aventura të rrezikshme dhe një dëshirë për pavarësi që ka një çmim të rëndë.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 106 Min
Country:,
Release:
Language:Italiano
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download L’ultima volta che siamo stati bambini

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *