47Qhmf5OySjG5QUcfVqzqzjpCS2

Salaar: Part 1 – Ceasefire

Në qytetin e Khansaar, Raja Mannar planifikon të bëjë të birin, Vardharaja Mannar, pasuesin e tij, por ministrat dhe këshilltarët e Raja Mannar planifikojnë një grusht shteti duke punësuar ushtri nga Rusia dhe Serbia për të sulmuar dhe vrarë Vardha dhe Raja. Vardha, së bashku me vëllain e tij dhe disa burra të besuar, arrijnë të arratisen nga Khansaar. Vardha shkon te shoku i tij më i mirë i fëmijërisë, Deva, i cili mëson për gjendjen e tij të vështirë dhe vendos ta bëjë atë pasardhësin e padiskutueshëm të Khansaar.

By:
Posted on:
Tagline:The most violent men called one man the most violent.
Quality:
Year:
Duration: 174 Min
Country:
Release:
Language:తెలుగు
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Salaar: Part 1 – Ceasefire

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *