4aRvg2ybz646gciX5M6qaclunC2

Sunrise

Kur një ish-polic i quajtur Fallon kthehet në skenën e një krimi të tmerrshëm, banorët e një qyteti rural shpejt zbulojnë se ky vizitor i errët është me të vërtetë një vampir që ushqehet me gjak dhe frikë. Pasi miqësohet me një familje emigrante të sjellshme, vrasësi instinktiv përballet me një zgjedhje midis hakmarrjes dhe shpengimit.

By:
Posted on:
Tagline:The sun never sets on evil.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 84 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Sunrise

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *