afpOpLvS6DTq257iG3hBKELZjeX

Io Capitano

Seydou, një djalë adoleshent, i cili së bashku me kushëririn e tij Moussa, vendosin të largohen nga Dakar në Senegal dhe të shkojnë në Evropë. Një Odise bashkëkohore përmes rreziqeve të shkretëtirës, tmerreve të qendrave të paraburgimit në Libi dhe rreziqeve të detit.

By:
Posted on:
Genre: AVENTURE, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 122 Min
Country:, , ,
Release:
Language:العربية, Français, English, Wolof
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Io Capitano

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *