8dMIoC8emEdd9ofuktopFJEaany

The Invention of Snow AKA L’invenzione della neve

Carmen vjen nga një e kaluar e vështirë: e larguar nga nëna e saj gjatë adoleshencës, ajo u rrit në një shtëpi kujdestarie. Massimo është një fëmijë i vetëm, i rritur në një familje të pasur dhe shtypëse. Vajza e tyre e vetme, Giada, 5 vjeç, iu besua babait. Carmen ka të drejtë ta shohë çdo të shtunë tjetër, por Carmen nuk e pranon: ajo nuk dëshiron që fëmija i saj të rritet pa nënë, siç bëri.

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 117 Min
Country:
Release:
Language:Italiano
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Invention of Snow AKA L’invenzione della neve

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *