deBTwlgJ6vrup7zpCODofbebZGZ

Afwaah

Një grua kërkon t’i shpëtojë fejesës së saj me një politikan të dhunshëm, por kur një i huaj i vjen në ndihmë, të dy përballen me një sulm fanatizmi dhe urrejtjeje.

By:
Posted on:
Tagline:Sometimes, the monster chasing you is a rumour
Genre: DRAM, THRILLER
Quality:
Year:
Duration: 126 Min
Country:,
Release:
Language:हिन्दी, English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Afwaah

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *