pBpRtAkv44IdjMZAW6dxr70aXw2

The Lebanese Burger Mafia

Trashëgimtari i një ekskluziviteti të Burger Baron, regjisori ndjek të dhëna nëpër Alberta rurale, duke kapur sprovat dhe mundimet e emigrantëve arabë, ndërsa zbulon sagën e një zinxhiri mashtrues fast-food me origjinë misterioze dhe një ndjekës kulti.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 103 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Lebanese Burger Mafia

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *