5l6k6oxclDBpAZOkCSs2V6F3Ldf

Bring Him to Me

Nën urdhrat e një shefi të pamëshirshëm krimi, një shofer i arratisur duhet të luftojë me ndërgjegjen e tij dhe të çojë një anëtar të ekuipazhit që nuk dyshon në një ekzekutim në pritë. Ka një udhëtim të gjatë përpara.

By:
Posted on:
Tagline:When is it too late to turn back?
Rate:R
Genre: THRILLER, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 96 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Bring Him to Me

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *