tqyUQcMSXq5kdbWsdNztL0B0Pxe

Lion of Judah Legacy

Marly, një veteran me aftësi të kufizuara të padisponueshme emocionalisht është rrënuar nga pesha e çështjeve të pazgjidhura atërore. Marli merr një zbulesë të thellë nga një qenie hyjnore: nëna e tij e larguar është e sëmurë rëndë në atdheun e saj, Xhamajka. I vendosur për të zbuluar rrënjët e tij stërgjyshore dhe për t’u përballur me demonët e tij të brendshëm, Marly nis një kërkim të jashtëzakonshëm që jo vetëm ka fuqinë për të ndryshuar fatin e tij, por ndoshta vetë strukturën e botës.

By:
Posted on:
Tagline:Lion of Judah Legacy
Genre: KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 96 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Lion of Judah Legacy

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *