pmdgdb8biQLLzTjySZLPdK13KwM

Wanted Man

Ndjek një oficer policie i cili duhet të marrë një dëshmitare okulare dhe ta shoqërojë atë pasi një të shtëna karteli lë disa agjentë të DEA-s të vdekur, por më pas ai duhet të vendosë se kujt t’i besojë kur ata zbulojnë se sulmi u ekzekutua nga forcat amerikane.

By:
Posted on:
Tagline:Some borders are better not crossed
Quality:
Year:
Duration: 85 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Wanted Man

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *