Lugina e Djalit

Lugina e Djalit

Një grup të rinjësh vendosin të shkojnë për kamping ne nje zone te thellë malore, ku vihen në kontakt me një të keqe të ngecur nga e shkuara, si rrjedhoje ata bjenë preh e saj dhe perfshihen në një kasaphanë, ku shumë prej pjestarëve të grupit, humbin jetën. Toni, lideri i grupit drejton të mbijetuarit drejt një hakmarrje të pa mundur.

By:
Posted on:
Genre: HORROR
Quality:
Year:
Country:
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *