mk7lRaYcQK2y5jRo1C9Cdgr9JOf

Pusher

Në Londër, një tregtar droge bëhet gjithnjë e më i dëshpëruar gjatë një jave pasi një marrëveshje e dështuar e vendos atë në kthetrat e pamëshirshme të një zoti të pamëshirshëm krimi. Sa më i dëshpëruar sjellja e tij, aq më shumë bëhet i izoluar derisa nuk ka mbetur asgjë mes tij dhe plumbit që debitorët e tij synojnë t’i hedhin në rrugën e tij.

By:
Posted on:
Tagline:Never cross the line.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 86 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Pusher

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *