79sh1v4eAWHgNGUeGbIkSxg3TDe

Going In

Toronto, 1989. Pesë vjet më parë Leslie dhe Reuben ishin miq të ngushtë të pandashëm – derisa një stil jetese toksik në festë e prishi miqësinë e tyre. Tani, kur qyteti i tyre pushtohet nga një epidemi e re vdekjeprurëse e drogës dhe vëllai i vogël i Rubenit rrëmbehet, i njëjti stil jetese është e vetmja mundësi për të qëndruar gjallë.

By:
Posted on:
Tagline:Old Friends. New Drug. Same Streets.
Quality:
Year:
Duration: 94 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Going In

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *