rodqqX8NLe3cdcgBMc4CFTPidTy

Blade: Trinity

Për vite me radhë, Blade ka luftuar kundër vampirëve në kopertinën e natës. Por tani, pasi bie në pikëpyetje të FBI-së, ai detyrohet të dalë në dritën e ditës, ku ai shtyhet të bashkojë forcat me një klan gjuetarësh vampirësh njerëzorë që ai kurrë nuk e dinte se ekzistonte – The Nightstalkers. Së bashku me Abigail dhe Hannibal, dy Nightstalkers të stërvitur me shkathtësi, Blade ndjek një gjurmë gjaku te krijesa e lashtë që po e gjuan gjithashtu atë – vampirin origjinal, Drakula.

 

 

By:
Posted on:
Tagline:The final hunt begins.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 123 Min
Country:
Release:
Language:Esperanto, English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Blade: Trinity

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *