wAn6VYamKbnOtfyTZ6arVtkMzDv

Blade II

Një mutacion i rrallë ka ndodhur brenda komunitetit të vampirëve – The Reaper. Një vampir i konsumuar aq shumë nga një gjaknxehtësi e pangopur saqë ata prenë vampirët si dhe njerëzit, duke i shndërruar viktimat që nuk kanë fatin të mbijetojnë në vetë Reapers. Blade i kërkohet nga Kombi Vampire për ndihmën e tij në parandalimin e një murtajeje makthi që do të zhdukte njerëzit dhe vampirët.

leto0qrwlovq t

By:
Posted on:
Tagline:Faster. Sharper. Deadlier.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 117 Min
Country:
Release:
Language:Český, Română, English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Blade II

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *