sreeL5kKj47oofEGVtDKTAcUDY6

American Pie Presents: The Naked Mile

Kur Erik Stifler kupton se ai është i vetmi anëtar i familjes Stifler që mund të mbarojë shkollën e mesme i virgjër, ai vendos të jetojë sipas trashëgimisë së tij. Pas disa këshillave me qëllime të mira nga babai i Xhimit, Eriku është gati për të shfrytëzuar shanset e tij në garën vjetore dhe famëkeqe Naked Mile, ku miqtë e tij të përkushtuar dhe disa vajza shoqëruese të papenguara do të krijojnë fundjavën më të egër ndonjëherë.

By:
Posted on:
Tagline:The most outrageous slice of pie!
Rate:R
Genre: KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 97 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download American Pie Presents: The Naked Mile

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *