pCO3lJv2PzPkJty29APxCVSjyoE

American Wedding

Me shkollën e mesme një kujtim të largët, Xhimi dhe Michelle po martohen – dhe me nxitim, pasi gjyshja e Xhimit është e sëmurë dhe dëshiron ta shohë atë të ecë nëpër korridor – duke e shtyrë Stiflerin të organizojë festën e fundit të beqarisë. Dhe babai i Jim-it është i besueshëm si gjithmonë, duke dhënë këshilla që askush nuk dëshiron të dëgjojë.

By:
Posted on:
Tagline:Forever hold your piece.
Rate:R
Genre: ROMANCE, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 103 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download American Wedding

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *