854ZZxXdeabAs90mrV72NqShJqR

American Pie 2

Pas një viti larg – duke ndjekur shkolla të ndryshme, duke takuar njerëz të ndryshëm – djemtë marrin me qira një shtëpi në plazh dhe zotohen ta bëjnë këtë verën më të mirë ndonjëherë. Siç rezulton, nëse kjo do të ndodhë apo jo, ka të bëjë shumë me vajzat. Mes festave të egra, zbulimeve të egra dhe po, një udhëtimi në kampin e grupeve, ata zbulojnë se kohët ndryshojnë dhe njerëzit ndryshojnë, por në fund, gjithçka ka të bëjë me të qëndruarit së bashku.

By:
Posted on:
Tagline:This Summer It’s All About Sticking Together.
Rate:R
Genre: KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 108 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download American Pie 2

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *