jG4UI2dbNWlWtTTupjeU3fRJ5Fn

She Said

Gazetarët e New York Times, Megan Twohey dhe Jodi Kantor thyejnë një nga historitë më të rëndësishme të një brezi – një histori që ndihmoi në nisjen e lëvizjes #MeToo dhe shkatërroi dekada heshtjeje rreth temës së sulmeve seksuale në Hollywood.

By:
Posted on:
Tagline:“Will you go on the record?”
Genre: DRAM, HISTORI
Quality:
Year:
Duration: 129 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download She Said

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *