gqzlmjyBej9EJXuB6IsIT9LWqvV

The Painter

Një ish-operativ i CIA-s hidhet përsëri në një botë të rrezikshme kur rishfaqet një grua misterioze nga e kaluara e tij. Tani i ekspozuar dhe i shënjestruar nga një vrasës i pamëshirshëm dhe një program mashtrues operacionesh të zeza, ai duhet të mbështetet në aftësitë që mendonte se kishte lënë pas në një lojë mbijetese me aksione të larta.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 100 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Painter

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *