RKgnYLhCNGCUkrhiCRrs40rEHe

Lamborghini: The Man Behind the Legend

Ndiqni nisjen e karrierës së Lamborghini si prodhues traktorësh, krijues i automjeteve ushtarake gjatë Luftës së Dytë Botërore dhe projektuesi i makinave Lamborghini, të cilat ai i lançoi në 1963 si kompania e makinave sportive të nivelit të lartë Automobili Lamborghini.

By:
Posted on:
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 97 Min
Country:,
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Lamborghini: The Man Behind the Legend

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *