z62NPeyYoFH9WXQ2fLdfWmZyyjA

Horny Teenagers Must Die!

Horny Teenagers Must Die është një homazh i jashtëzakonshëm për çmimin slasher të viteve ’80 me një ndryshim, duke vendosur një histori të intrigave seksuale dhe hedonizmit të fundjavës kundër një sfondi të dhunshëm dhe të përgjakshëm të adoleshentëve të vdekur në pyll. Një grup të sapodiplomuarish të shkollës së mesme nisen në pyll për një fundjavë me seks, drogë dhe shfrenim të mbushur me pije alkoolike…vetëm për të takuar krijuesin e tyre në duart e një vrasësi të çmendur, i cili përdor çdo gjë, nga veglat e fermës deri te lodrat e seksit. orgji pa ndalesë e masakrës mbresëlënëse. Pjesërisht komedi e zezë, pjesë e tmerrshme e trupit, Adoleshentët e egër duhet të vdesin. bashkon strukturën narrative të filmave të së Premtes së 13-të me zgjuarsinë kaustike të Heathers dhe fytit, çmendurinë anarkike të klasikëve të kultit si Re-Animator, Street Trash, Cabin Fever dhe The Evil Dead.

By:
Posted on:
Genre: HORROR
Quality:
Year:
Duration: 84 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Horny Teenagers Must Die!

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *