uFQbcR7h1stMlN1d3a7RmV0luLZ

The Hunger Games: Catching Fire

Katniss Everdeen është kthyer e sigurt në shtëpi pasi fitoi Lojërat e 74-ta Vjetore të Urisë së bashku me kolegen Peeta Mellark. Të fitosh do të thotë që ata duhet të kthehen dhe të lënë familjen dhe miqtë e tyre të ngushtë, duke nisur një “Turne të Victor’s” në rrethe. Gjatë rrugës Katniss ndjen se një rebelim po zien, por Kapitoli është ende shumë në kontroll ndërsa Presidenti Snou përgatit Lojërat e 75-ta Vjetore të Urisë (The Quarter Quell) – një konkurs që mund të ndryshojë Panem përgjithmonë.

By:
Posted on:
Tagline:Every revolution begins with a spark.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 146 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Hunger Games: Catching Fire

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *