yXCbOiVDCxO71zI7cuwBRXdftq8

The Hunger Games

Çdo vit në rrënojat e asaj që dikur ishte Amerika e Veriut, kombi i Panem detyron secilin nga dymbëdhjetë distriktet e tij të dërgojë një djalë dhe një vajzë adoleshente për të konkurruar në Lojërat e Urisë. Pjesërisht argëtim i shtrembëruar, pjesërisht taktikë e frikësimit të qeverisë, Lojërat e Urisë janë një ngjarje televizive kombëtare në të cilën “Tribute” duhet të luftojnë me njëri-tjetrin derisa të mbetet një i mbijetuar. E përballur me Tribute shumë të stërvitura që janë përgatitur për këto Lojëra gjatë gjithë jetës së tyre, Katniss është e detyruar të mbështetet në instinktet e saj të mprehta, si dhe në mentorimin e ish-fitimtarit të dehur Haymitch Abernathy. Nëse ajo do të kthehet ndonjëherë në shtëpi në Distriktin 12, Katniss duhet të bëjë zgjedhje të pamundura në arenën që peshojnë mbijetesën kundër njerëzimit dhe jetën kundër dashurisë. Bota do të shikojë.

By:
Posted on:
Tagline:May The Odds Be Ever In Your Favor.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 142 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Hunger Games

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *