6OimOLolZ94sy0KVmimRxqfxy8

Kompromat

Mathieu, një anëtar i institutit francez në Irkutsk, arrestohet brenda natës nga autoritetet ruse. I burgosur dhe i akuzuar për abuzim seksual ndaj vajzës së tij, ai kupton se është viktimë e një Kompromati. Me ndihmën e FSB-së, dikush ka ndërtuar një rast për ta inkuadruar atë. I izoluar, nuk ka kujt t’i drejtohet. Të vërtetosh pafajësinë e tij është e pamundur: zgjidhja e vetme është arratisja.

By:
Posted on:
Tagline:An ordinary frenchman trapped by the Russian state
Genre: THRILLER, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 127 Min
Country:,
Release:
Language:Français, Pусский, English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Kompromat

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *