b7BLWOWrUZICFydcwUy3b6d9DBI

Dangerous Waters

Një grua e re, i dashuri i saj i ri dhe nëna e saj beqare nisin një aventurë lundrimi drejt Bermudës. Megjithatë, kur kriminelët sulmojnë papritmas varkën e tyre, udhëtimi i kënaqësisë kthehet në një luftë të dëshpëruar për mbijetesë dhe një kërkim për hakmarrje.

By:
Posted on:
Genre: THRILLER
Quality:
Year:
Duration: 101 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Dangerous Waters

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *