gdF3Q1Mcr2XvxLPStQSoQIO2cIj

One More Shot

Pas sulmit në zonën e zezë në Poloni, Navy SEAL Jake Harris urdhërohet të shoqërojë të dyshuarin terrorist Amin Mansur në Uashington DC për t’u marrë në pyetje. Megjithatë, përpara se procesi i transferimit të të burgosurve të përfundojë, aeroporti sulmohet nga një grup mercenarësh të armatosur rëndë dhe të trajnuar mirë.

By:
Posted on:
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 102 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download One More Shot

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *