xvgsSC4PZvT2JPbhIVCHfewmie8

Mercy Falls

Një grup miqsh u nisën në malësitë skoceze në kërkim të një kabine të humbur prej kohësh. Pasi larg qytetërimit, një tragjedi e paparashikuar i ndodh grupit dhe një vendim i keq çon në dyshime, tradhti dhe vrasje.

By:
Posted on:
Tagline:How far would you fall to survive?
Quality:
Year:
Duration: 104 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Mercy Falls

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *