iHTGbieCY8R9CORdA4s2EalrbDQ

Love on the Right Course

Whitney është një lojtare golfi profesioniste e cila po lufton për të bërë prerjen për t’u kualifikuar në turneun e saj të ardhshëm në Evropë. E shqetësuar se mund të mos jetë në gjendje të vazhdojë të konkurrojë në një nivel profesional, ajo kthehet në Budapest dhe në fushën e golfit që familja e saj zotëron atje, për të rivlerësuar karrierën e saj. Ajo zbulon se babai i saj, i cili është bërë i izoluar që nga humbja e gruas së tij dy vjet më parë, ia ka dorëzuar operacionet e përditshme të klubit tek një profesionist i ri i golfit, Danielit. Stili i rastësishëm i Danielit është në kundërshtim me atë të Whitney-t dhe e largon atë nga loja e saj, fjalë për fjalë. Ndërsa dyshja njihen me njëri-tjetrin, këndvështrimi i tyre ndryshon dhe zhvillohet një romancë. Por, kur ish-trajneri i Whitney-t kthehet dhe e shtyn Danielin jashtë, kjo mund t’i kushtojë Whitney-t dashurinë e saj më të mirë.

By:
Posted on:
Genre: ROMANCE, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 84 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Love on the Right Course

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *