zR6C66EDklgTPLHRSmmMt5878MR

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Vdekja po vjen. Më keq se vdekja: harresa. Jo vetëm për Tokën tonë, por për të gjithë, kudo, në çdo univers! Kundër këtij shkatërrimi përfundimtar, Monitori misterioz ka mbledhur ekipin më të madh të Super Heronjve të mbledhur ndonjëherë. Por çfarë mund të bëjë fuqia e kombinuar e Superman, Wonder Woman, Batman, The Flash, Green Lantern dhe qindra Super Heronjve nga Toka të shumta për të shpëtuar të gjithë realitetin nga një armagedon i pandalshëm antimateries?!

By:
Posted on:
Tagline:Worlds will live, worlds will die and nothing will ever be the same.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 93 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *