iqfjWpbawO2lB1pbjWlqMWE0coa

Dr. Cheon and the Lost Talisman

Pavarësisht se është trashëgimtar i një familjeje që ka ruajtur fshatin për breza, “Dr. Cheon” është një ekzorcist i rremë që nuk beson në fantazma. Pastaj vjen “Yoo-Kyung”, një klient që mund të shohë shpirtrat, duke kërkuar ndihmën e tij. Me një ofertë që vështirë të refuzohet, Dr. Cheon gërmohet në ngjarjet në shtëpinë e Yoo-kyung dhe ngec në sekretin e “Seolgyeong”, një hajmali mistik i ndërthurur me fatin e tij. Si do të përballet Dr. Cheon, një ekzorcist i rremë, i përballur me një rast të frikshëm të posedimit si kurrë më parë?

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 98 Min
Country:,
Release:
Language:한국어/조선말, English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Dr. Cheon and the Lost Talisman

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *