m1Rap5zhPUBctPcX8h7TBFJQth4

All Dirt Roads Taste of Salt

Përkëdheljet e buta dhe përqafimet mbështjellëse janë portale në jetën e Mack, një gruaje zezake në Misisipi. Duke kaluar nëpër pritjen, dashurinë dhe thyerjen e zemrës që ajo përjeton nga fëmijëria në moshë madhore, udhëtimi ekspresionist është një odë e lidhjes – me të dashurit dhe me vendin.

By:
Posted on:
Tagline:Time is a tender embrace.
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 97 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download All Dirt Roads Taste of Salt

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *