pEvpWSiaVodOD3Uh81aHboWdYRp

Time Bomb Y2K

Ndërsa ora numëronte mbrapsht deri në shekullin e 21-të, bota u përball me një katastrofë të mundshme teknologjike: një defekt që mund të bënte që kompjuterët të keqinterpretonin vitin 2000 si 1900. Krijuar tërësisht nga pamjet arkivore dhe duke shfaqur llogari të dorës së parë nga ekspertë kompjuterash, mbijetues, studiues, grupe milicie, të krishterë konservatorë dhe ikonat e popit, Time Bomb Y2K është një përrallë parashikuese dhe shpesh me humor për fuqinë dhe dobësitë e teknologjisë.

By:
Posted on:
Tagline:The end of the world as we knew it.
Genre: DOKUMENTAR
Year:
Duration: 81 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Time Bomb Y2K

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *