jgZrF4FLpfS890g55Q0nuz3XuNR

The Royal Edinburgh Military Tattoo 2023

JJ Chalmers dhe Jennifer Reoch festojnë spektakolarin vjetor në Kështjellën e Edinburgut, duke shfaqur një sërë talentesh globale të udhëhequr nga të famshmit Massed Pipes and Drums. Interpretuesit përfshijnë Orkestrën e Çelikut të Forcave të Mbrojtjes së Trinidad dhe Tobago, Bandën Qendrore të Forcave të Armatosura Zvicerane, Ekipin e Gardës dhe Stërvitjes së Madhërisë së Tij Mbretit të Norvegjisë, Bandën e Forcave Ajrore të SHBA-së dhe Skuadron e Ngjyrave të RAF King’s.

By:
Posted on:
Genre: MUZIKAL
Quality:
Year:
Duration: 59 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Royal Edinburgh Military Tattoo 2023

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *