wZ8QPSLgK06RKA6ESbNz62PXnjF

The Taming of the Shrewd 2

Romanca e Kaskës dhe Patrykut vihet në provë kur dyshojnë njëri-tjetrin për pabesi. Duke i bërë gjërat edhe më keq, fqinjët e tyre vazhdojnë të përzihen në punët e tyre.

By:
Posted on:
Rate:R
Genre: ROMANCE, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 100 Min
Country:
Release:
Language:Polski
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Taming of the Shrewd 2

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *