nHCLdS7BgCVYsCbx65yWQFmOaVT

Guns Down

11 Të ftuarit thirren në një kështjellë nga një miliarder i quajtur Francisco Petty, i cili dikur ishte priza e tyre e drogës. Ai dëshiron të luajë një lojë të rrezikshme ku tre do të vdesin dhe të tjerët që i mbijetojnë natës fitojnë minimalisht dhjetë milionë dollarë.

By:
Posted on:
Genre: MISTER
Quality:
Year:
Duration: 102 Min
Release:
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Guns Down

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *