cjHoTknFCPrtmd1pvHpUvBssiqy

Rob Schneider: Woke Up in America

Rob Schneider ka dalë nga turneu i tij i shitur i komedisë, ku ai manovron audiencën e tij përmes luftërave kulturore dhe luftës për të mbajtur mend në një botë ku fjalët nuk do të thonë më atë që do të thoshte dikur.

By:
Posted on:
Genre: KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 78 Min
Country:
Release:
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Rob Schneider: Woke Up in America

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *